Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Συμβουλές και Προτάσεις για το ιδανικό νυφικό

Οι πρόβες του νυφικού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας για τη μοναδική μέρα του γάμου σας. Οι πρόβες αυτές δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν σαν χάσιμο χρόνου, αλλά να προσπαθήσετε να τις εκμεταλευτείτε όσο το δυνατό περισσότερο για να πετύχετε τη μέρα του γάμου σας την καλύτερη δυνατή εικόνα.
Μια εικόνα πανέμορφη που θα εντυπωσιάσει και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.>


Μια από τις βασικότερες συμβουλές που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να κοιτάτε και να ελέγχετε το νυφικό από όλες τις πλευρές και όχι μόνο από μπροστά.

Οι καλεσμένοι σας άλλωστε θα σας βλέπουν από παντού (ειδικά κατά τη διάρκεια του μυστηρίου θα κοιτούν το πίσω μέρος).

Θυμηθείτε άλλωστε ότι και οι γαμήλιες φωτογραφίες θα απαθανατίσουν άπειρες στάσεις, έτσι το νυφικό θα πρέπει να σας κολακεύει από όλες τις μεριές.
Να απευθύνεστε μόνο σε επαγγελματίες.

Νυφικό Γάμου Μοναδικό Εντυπωσιακό

Έχετε δει κάποιο νυφικό που σας εντυπωσίασε, αλλά θέλετε να κάνετε κάποιες μετατροπές; Ρωτήστε αν μπορούν να γίνουν όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Είναι συνηθισμένη τακτική να σου λένε όλοι εκείνη την ώρα «μεγάλα ΝΑΙ», αλλά όταν έρθει η στιγμή της τελικής πρόβας διαπιστώνεις ότι πολλά από αυτά που είχες ζητήσει να γίνουν έμειναν μόνο στα λόγια.
Καλό λοιπόν θα ήταν να αποφύγετε τις μεγάλες αλλαγές στο νυφικό που θα επιλέξετε γιατί ίσως βρεθείτε την τελευταία στιγμή προ εκπλήξεως.

Κάτι τέτοιο σίγουρα θα χαλάσει ανεπανόρθωτα τη διάθεσή σας. Και πιστέψτε με δεν αξίζει !!! Να είστε ο εαυτό σαςΑυτή η ημέρα που είναι μοναδική (που λέει ο λόγος) για τη ζωή μιας γυναίκας, όλοι κοιτούν τη νύφη και εσείς φυσικά θέλετε να είσαστε εκθαμβωτική και λαμπερή όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό κάποιες φορές κρύβει παγίδες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να υπερβάλετε με αποτέλεσμα να «αλλοιωθεί» κάτι από την προσωπικότητά σας και όλοι να αντικρίσουν κάποια άλλη εκείνη την ημέρα. Φροντίστε με κάθε τρόπο να μην συμβεί αυτό.

Μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι μεγάλη μέρα σας και το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστηθείτε εσείς πρώτα απ' όλα και να παραμείνετε ο εαυτός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου